07
Дек 11

Доколку сакате да членувате и да бидете дел од Дипломатскиот клуб ве молиме превземете ја следната апликација за членство ( Апликација за членство ), пополнете ја и испратете ја на дадената адреса. Деталите за критериумите за членство можете да ги најдете на следниов линк: Критериуми за членство