Артикли

Филтер
 • Покана за промоција на книга „Современи дипломатски методи и нивната примена во македонската дипломатија“

  ФОНДАЦИЈАТА ФРИДРИХ ЕБЕРТ ВО СОРАБОТКА СО ДИПЛОМАТСКИОТ КЛУБ ИМИНИСТЕРСТВОТО ЗА НАДВОРЕШНИ РАБОТИ

  Има чест да Ве покани на промоција на книгата:

  „Современи дипломатски методи и нивната примена во македонската дипломатија“

  од амбасадорот д-р Данчо Марковски

  Промотори: Проф. д-р Милан Јазбец, амбасадор на Република Словенија, и Данијела Баришиќ, амбасадор на Република Хрватска

  Место: Министерството за надворешни работи - амфитеатар

  Датум: 28 септември 2017, во 11.00 часот

  Обезбеден превод на англиски јазик

  Коктел

  ПОКАНА

  Македонски / English

 • Соопштение за медиумите

  Економската соработка
  на Република Македонија со соседите


  Скопје, 5. 9. 2017 година

  Соопштение за медиумите

  На 5 септември 2017 година, на Универзитетот Американ колеџ во Скопје се одржа третата дискусија во рамките на Форумот за надворешна политика, на тема „Економската соработка на Република Македонија со соседите“.